Rólunk

Több mint tíz éves olaszországi tartozkodásom és vendéglátói tapasztalatom  ihlette meg ennek a weboldalnak a menüjét. Az olasz konyha jellegzetessége az egyszerűség valamint a prémium és egészséges  alapanyagok használata, amire mi is törekszünk.

A szendvicsek elkészítéséhez csakis olasz alapanyagokat használunk. Az összes felvágott és sajt féle olasz beszállítótol érkezik. Valamint a különböző feltétek is az olasz konyhát idézik.... mint pl: száritott paradicsom, capri bogyó, oliva bogyó, tonhal krém, pesto krémek, salsa rosa szendvics krém.

Nagy hangsújt fektetünk a jó minőségü kenyerek használatára. Minden szendvics típusnál több féle kenyérből lehet választani.  A nagy szendvicseknél rusztikus baguette-t, valamint 2 féle ciabatta-t használunk. A party szendvicseknél pedig több féle paillesse kenyérből lehet választani. A paillesse kenyér sajátassága  a természetes összetevők, a különleges elkészítési mód. Mindez teszi igazán izletessé és házias jellegüvé. A kicsi krémes falatokhoz ismét két féle baguette közül választhatnak.

 

Oldalunk különlegessége a kicsi krémes falatok, amik kicsi baguette szeletek, különböző pesto és szendvics krémekkel megkenve. A pesto krémek igazi olasz inyencségek, amiket házilag készítünk és több ízben kaphatóak.  

Házilag készítünk még klasszikus olasz édességeket, mint a tiramisú, panna cotta, profiterol.

Remélem elnyerte a tetszésüket a menüsor, és hogy hamarosan vendégeink körében üdvözölhetjük Önöket.

Akármilyen észrevétellel kapcsolatban várjuk leveleiket a fent megadott e-mail címre.

Az olaszszendvics csapata.

Top